PROJECTEN
TECTAVIA
CONTACT
NIEUWS
DOCUMENTEN

REDESIGN

U heeft reeds een website, maar deze heeft dringend een opfrisbeurt nodig en bovendien zou u later graag uw eigen website onderhouden.

Wij blazen uw website nieuw leven in.

Een website hebben is vandaag de dag een must, maar is dit voldoende? Uw website is vaak één van uw eerste contacten met de klant. Moet deze website dan uw karakter en spirit uitstralen? Ja, natuurlijk. Uw website is uw visitekaartje. Daarom vinden wij dat een website pico bello moet zijn. Een compromis is niet mogelijk.

Naast de uitstraling hebben we dan nog de spirit. Een website kan niet statisch zijn, maar dynamisch. Een website moet leven. Regelmatig moet de inhoud worden gewijzigd en af en toe moet de lay-out van de website worden aangepast.
Daarom zorgen wij ervoor dat elke website gekoppeld wordt aan een online onderhoudsmodule waarmee u zelfstandig uw website kan aanpassen, wijzigen, uitbreiden, ....

Onze troeven zijn dan ook onze frisse, originele en eenvoudige vormgeving en het feit dat elke website zelfstandig kan worden aangepast met de onderhoudsmodule.

Deze onderhoudsmodule (Content management systeem) zorgt ervoor dat u zonder enige technische kennis uw eigen website op elk moment kan wijzigen, onderhouden of uitbreiden. Dit systeem is door onszelf volledig in huis ontwikkeld en wordt vaak beschouwd als het beste en eenvoudigste systeem.

Uw website is aan vernieuwing toe?

Overtuig uzelf door enkele projecten te bekijken.
Geef ons een seintje zodat we samen eens aan tafel kunnen zitten om uw plannen te bespreken.
Of vraag vrijblijvend een offerte aan via dit  aanvraagformulier of via ons contactformulier .